Welkom

Welkom op mijn website.

Ik oefen mijn praktijk als zakelijk mediator uit bij ReulingSchutte. ReulingSchutte is een nichekantoor op het gebied van zakelijke mediations, arbitrage, bindend advies en procesbegeleiding.

Ik heb ruime ervaring in het bemiddelen van geschillen op het gebied van samenwerking op en rond de werkvloer (re-integratie, collega’s, teams, ondernemingsraden, vakbonden). Tot mijn aandachtgebieden behoren verder het begeleiden van start-ups, het bemiddelen van conflicten tussen samenwerkende professionals, conflicten binnen zakelijke samenwerkingen, en conflicten binnen en met overheden. Ik heb ervaring in het onderwijs, de (semi) publieke sector, zorg en welzijn, farmacie, advocatuur, zakelijke dienstverlening, de bouw/vergunningen, de financiële sector e.a.

Ik doe ook vertrouwelijk onderzoek naar onder meer vertrouwens- of cultuuraspecten in organisaties en binnen afdelingen of teams.

Ik doceer en schrijft regelmatig over mediation. Zo ben ik als vaardighedentrainer verbonden aan de Beroepsopleiding voor Advocaten. Ik ben mede-auteur van het boek Mediation in Arbeidsconflicten en redactiesecretaris van het Tijdschrift Nederlandse Mediation. Zie onder blog voor een overzicht. Ik ben penningmeester van de Vereniging van Mediators in de Gezondheidszorg.

 

Dit bericht is geplaatst in welkom. Bookmark de permalink.