over paula boshouwers

mr. P.H.A. (Paula) Boshouwers

Na mijn studie rechten aan de Universiteit van Amsterdam en de Universiteit van Kopenhagen werkte ik van 2002 tot 2012 bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam.

Als advocaat heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van het vormgeven van samenwerkingen, het begeleiden van transacties en het voorkomen en het oplossen van samenwerkings-, arbeids- en medezeggenschapsconflicten. Ik bediende een uiteenlopende klantenkring. Vanaf 2006 heb ik me gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden van de verschillende spelers in de gezondheidszorg en de (semi)publieke sector.

Mijn werkstijl is vanaf het begin van mijn loopbaan persoonlijk, verbindend en toekomstgericht. Het volgen van de opleiding tot mediator en de nadien gevolgde verdiepingstrainingen legde een verdere basis onder mijn werkwijze en heeft mij meer inzicht en handvatten gegeven om tot duurzame oplossingen te komen.

Overtuigd van de effectiviteit van mediation hou ik mij daarmee vanaf 2012 uitsluitend bezig. Hoewel ik geen advocaat meer ben, vormen mijn juridische kennis van conflicten en mijn analytisch denken vaardigheden een goede aanvulling op mijn mediationvaardigheden.

Zie verder www.reulingschutte.nlĀ